Bildtorget.se - Fotograf Niklas Andersson © 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kontakta oss
Bildtorget består av fotograferna Niklas Andersson och Johan Viklund i Sundsvall. I det anrika gamla bryggeriet Grönborgs huserar vi i 110 kvm nyrenoverad studio. De mesta av jobben sker dock ute på fältet hos kunden. Vi gillar det naturliga ljuset lite mer än studioljuset, men det beror nog på att vi hellre är ute än inne :-)

Niklas Andersson.
Fotograf, jobbar idag med främsta inriktning på människor, reportage och inredningsfoto. Jag är även utbildad informatör med inriktning på PR och sysslar även med information och , bildspel. Jag är den som även gör logotyper, trycksaker, webb. Är en månsysslare och trivs med det. Niklas når ni på:

e-post: Niklas(a)bildtorget.se
Telefon: 070-651 57 77

Johan Viklund
 


Fotograf, jobbar idag med främsta inriktning på friluftsliv. Är även helekopterguide för skidor, kajakguide. Så när det blir lite våghalsigare uppdrag så tar Johan dom. Fotografering från luftballong är inget problem. Vintern slutade dock med dubbelt lårbensbrott under ett jobb i fjällen. En lite fjällbjörk kan göra väldigt mycket skada. Tre veckor senare var dock Johan på bena igen.
e-post: johan.viklund(a)bildtorget.se
Telefon: 070-367 81 81

 

 


 


 

 

 


 

 

 

Fotograf Niklas Andersson Bildtorget.se - Storgatan 73D - 852 30 Sundsvall - Tel: 070-651 57 77 e-post:niklas@bildtorget.se