Bildtorget.se - Fotograf Niklas Andersson © 2007

 

 

På Stan bolaget
Inför Gatufesten 2007 så ville På Stan bolaget visa upp att alla från Näringsliv till Polis jobbar tillsammans för en levande stadskärna. Representanter på bilden är: På Stan, Polisen, Svenskt näringsliv, Sundsvalls kommun och en butikshandlare. Frosting gjorde annonsen. Vi tog bilden.

 

Mittuniversitetet 2006-2007

Bildtorget fotograferade för Mittuniversitetet marknadsförings- och informationsmaterial. Bildmaterial
kompletterades med fotografering för årsredovisning samt vinterbilder på universitetet i Sundsvall.

 

Länsstyrelsen EU projektet Baltic Forest

Informationsansvarig för EU-projektet Baltic Forest med åtta medlemsländer och total 24 partners. Här har vi helhetsansvaret. Vilket innebär: ansvarig för webb, nyhetsbrev, produktion broschyrer deltagande i internationella konferenser etc.


 

Polarhunds-VM 2008 i Åsarna
Bildtorget fungerar som press- och marknads ansvarig för världens största hundtävling någonsin. Mer än 2000 hundar kommer att tävla under tre dagar i Åsarna. Vi har tagit fram logotyp, broschyrer, jättebanners, hemsida och har ansvaret för att bearbeta media för att det ska bli ett evenemang som alla svenskar ska veta om.

 

 

Metso

För Metso Paper och Panelboard har vi fotograferat styrelsen, VD:n för nya pressbilder.

  

Skandia
Skandia sökt för projekt ”Idéer för livet” en fotograf som kunde illustrerar deras arbete under 20år genom bilder och text i ett bildspel. För samma projekt fotograferades nya bilder för att illustrera med text och bilder om kostnaden att spara pengar på ungdomar.

 

AJ Offshore
Det finns svetsare så finns det svetsare. AJ offshore är svetsare som är specialisera på att svetsa i krävande miljöer. Som oljeplattformar, under vatten!. Eller i Saud Arabiens öken. Vi hjälper företaget med deras webb. Annonser osv. Vi är deras lilla reklambyrå.

 

Choice Hotel
För Choice Hotel fotograferades det nyrenoverade Grand hotel i Sundsvall. Hotellkedjan vill lyfta fram sig som ett övernattningsalternativ med en familjär känsla både för affärsresenären och familjen. En plats att koppla av.

 

Norrporten
Norrporten använde Bildtorget för att dokumentera renoveringen av Hirschska huset i Sundsvall som är en av de mest omfattande och påkostade tak och fasadrenoveringarna i Sverige. Vi fotograferade också fortlöpande byggprojektet av den nya Zara butiken.Sundsvalls kommun
Sundsvall kommun har under sommaren och hösten anlitat Bildtorget för att ta nya profilbilder för kommunen. Bilderna har kommunanställda som modeller i de miljöer de arbetar i eller i deras fritidsmiljöer.

 

ISI inspiration och inredning
För ISI inspiration har vi fotat inredningsbilder på deras konstverk. Tjejerna vet hur man ska inreda för att det ska vara trendigt, men även väldigt trivsamt. Har även dokumenterat före och efter deras makeover.

 

På Stan bolaget
För På Stan bolaget anlitade oss för att ta bilder för På Stan bolagets kickoff våren 2006. Uppdraget var att gör ett bildspel som visar Sundsvall stad som ett lugnt shoppingalternativ till Birsta och få medlemmarna att arbeta gemensamt. Inför Gatufesten 2007 så ville På Stan bolaget visa upp att alla från Näringsliv till Polis jobbar tillsammans för en levande stadskärna. Representanter på bilden är: På Stan, Polisen, Svenskt näringsliv, Sundsvalls kommun och en butikshandlare. Frosting gjorde annonsen. Vi tog bilden.

 

Empiri
För det belgiska konsultbolaget tog vi fram en ny logga och grafisk profil. Med en ägare som har lite förkärlek för monstermaskiner blev det en logga inspirerad av 60-talets amerikanare.

 

IFE

IFE är specialiserat på slangklämmor i alla olika modeller. Inte världens sexigaste produkt, men en värld utan slangklämmor skulle stå helt stilla. Vi har tagit fram logga, ny webb och grafisk profil till dom.


 

Sundsvalls Gatufest
Bildtorget har under tre år fotograferat och dokumenterat Gatufesten i Sundsvall. Bildmaterialet används för marknadsföring

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotograf Niklas Andersson Bildtorget.se - Storgatan 73D - 852 30 Sundsvall - Tel: 070-651 57 77 e-post:niklas(a)bildtorget.se