Bildtorget.se - Fotograf Niklas Andersson © 2007

 

 

• Svetsare
Under renoveringen av Hirscka huset förstärktes det anrika huset med stålbalkar för att stå pall för framtidens krav. 

 

 


Mer än bara bilder

Företagsprofilering
Bildtorget har profilerat mängder av företag. Ibland har uppdragen verkligen varit grundläggande. Som när uppdragen har varit att utveckla nya företags- eller produktnamn. Profileringarna har en strategisk och en kreativ del. Resultaten väger mycket tungt för företagets framtida marknadsföring.

Kommunikationsstrategi
Ett dokument som sammanfattar de viktiga och avgörande kommunikativa dragen för ditt företag under de närmaste två åren. Det handlar bland annat om profil, målgrupp, målsättningar och aktiviteter. Kommunikationen leder till ett utmanande mål och redogör även för vilka marknadsaktiviteter som leder till denna målsättning. Kommunikationsstrategin innebär massor för ett företag. Inte minst för det interna lugnet.

Logotyper
Logotypen är företagets eller produktens namn, eller en del av det, återgivet i ett speciellt valt teckensnitt. Den ska vara lätt att läsa även i små grader. Många företag väljer även att komplettera logotypen med en företagssymbol som gör företaget lättare att känna igen och minnas.

Bildtorget PR
Vårt erbjudande inom PR sträcker sig över traditionell PR där vi skapar goda relationer med icke-köpta medier för att få ut dina budskap. Vårt arbete beror av hur din faktiska situation ser ut. Vi kan här erbjuda allt ifrån att ta fram en kommunikationsplan för ditt företag/din lansering, presskit. Vi kan även erbjuda höja beredskapen genom att sätta upp rutiner för internt informationsarbete. Vi kan även erbjuda bearbetning av nya medier. Kontakta oss för att få mer information om hur vi skulle kunna hjälpa just dig.

 

 


 


 

 

 


 

 

Fotograf Niklas Andersson Bildtorget.se - Storgatan 73D - 852 30 Sundsvall - Tel: 070-651 57 77 e-post:niklas(a)bildtorget.se